Отлично разпределение на топлината за равномерно нагряване на тютюна и по качествени сесии

Специално разработен отвор за по лесно дърпане и по добро цялостно усещане при пушене

Специално разработен ръб за по добра стабилност на HMD, HMS и повечето разпространени отоплителни системи

Ръчно изработена от бяла Италианска глина с качествена млечна глазура

Включена гъбичка за почистване

Включено ръководство и видео с насоки и съвети за качествено пакване и по- добри сесии

Създадохме тази чашка за да отговори на очакванията, както на начинаещи наргиле фенове, така и на напреднали. Ангелът е символ на чиста енергия и сила, затова искахме да отразим това в нашата чашка Ангел. Направихме я за да нагрява равномерно най разпространените тютюни на пазара, за да усетите аромата във всичките му нотки. Използвахме качествена Италианска глина и добавихме ефектното Ангелско лого за да се чувствате наистина специални, когато ползвате чашката. Вложихме цялото си сърце и любов при нейното създаване за да може да и се насладите, както на никоя наргиле чашка досега!

Матео Илиев

Основател на Hookah Fans Gear & Wear, организатор на Наргиле Фест България и събитията Hookah Fans

Равномерно разпределение на топлината и димния поток Чашката побира между 17 гр и 20 гр Тютюн. Благодарение на качествената бяла Италианска глина чашката задръжа точно толкова топлина, колкото е нужно за перфектна сесия. Нагряването е бързо и равномерно, заради млечната глазировка и вътрешните размери на „леглото“ за тютюн. Диаметърът на отвора на фънел чашките е изключително важен за доброто усещане при пушене. Създадохме чашка с не просто добро усещане, а качествен обем на дима, лесно дърпане, висок интензитет на аромата.

Ръб за отоплителна система Важна част от основната концепция на Ангел чашката, беше създаването на ръб за задържане на нагряващата система. Нужни бяха тестове за да намерим правилния баланс между добавяне на повече глина за ръба, елегантност на външната форма на чашката и добро нагряване. Благодарение на ръба, нагряващата система се задържа стабилно върху чашката.

Материали За да създадем Ангел, трябваше да намерим качествени материали с отличен топлообмен. Използваме бяла Италианска глина, която се изпича два пъти на над 1000 градуса! Млечната глазура е наслоена оптимално за постигане на добър топлообмен. Всяка чашка се изработва ръчно.

Бонус 1 естествена гъбичка Когато купувате чашка за наргиле, стандартно получавате просто чашка за наргиле. За да създадем различен продукт, който добавя стойност към сесията Ви, сложихме някои бонуси в пакета. Фънел чашките често се зацапват заради по високата температура, на която се подлагат. Зацапванията могат да окажат негативен ефект върху вкуса при пушене, дори и да не се виждат при по тъмните чашки. Затова добавихме малка гъбичка от естествен материал, с която да поддържате чашката си чиста.

Бонус 2: Видео насоки За да направим преживяването Ви с чашката Ангел още по добро, добавихме насоки и видео от Матео Илиев. В пакета с чашката ще получите достъп до всички онлайн бонуси и ще разберете: -как да паквате чашката си Ангел още по добре -как да поддържате чашката Ангел в отличен вид -съвети за сесия с отличен резултат

Цена 33 ЛВ

1+1 Цена за 2 чашки 60 ЛВ (30 лв. на чашка)

Форма за бърза поръчка

10 + 14 =