От известно време си мисля, защо да не стартирам този блог за наргилета? И ето вече го направих, но като цяло много обмислях дали има смисъл да го правя. Защо? В момента голяма част от аудиторията ми е в YouTube и канала ми върви доста добре- P.S. ако не сте го посещавали можете да хвърлите един поглед, запалете наргиле и си пуснете някой епизод, ако Ви хареса ударете палец, ако не Ви хареса здраве да е- давам най- доброто от себе си в съответния момент на всеки епизод. Линк https://www.youtube.com/c/HookahFansTV 

Та така пред мен седеше дилема относно този блог защото някаква част от мен си мисли че хората предпочитат да гледат видео съдържание отколкото да четат. А един Блог си е сериозна инвестиция на време, че дори и на някакви средства. Само седнах и се замислих аз самият съм такъв че предпочитам да прочета нещо отколкото да гледам видео. Не ме разбирайте погрешно гледам и аз Наргиле видеа (и всякакви други видеа, основно музикални клипове Хип Хоп 😀 ) , но като цяло за мен винаги е за предпочитане да прочета нещо от това да гледам видео. Не зная защо- мсиля че това зависи от предпочитания. Точно както при наргилетата някои харесват наргиле с плодове, други повече мента, трети не харесват черни тютюни и така нататък. Хората сме различни и всеки харесва различни неща и в някакви моменти вкусовете на част от хората по света се припокриват- например Класическата комбинация боровника с мента на Al Fakher (и даже познавам хора които и нея не я харесват, може би сте един от тях- какво пък Ваше право е! 🙂 ) Та направих си наргиле- седнах, пушех и си мислех. В един момент осъзнах че просто си седя и пуша 😀 Мечо пух Стайл ама в наргилетата.

Еми това е наргиле приятели реших да инвестирам време, енергия и средства в нещо ново за мен. Надявам се статиите да ви допаднат и да допринесат да научите нови неща, да се посмеете или просто да разпуснете.

Преди да продължим ще изясня няколко неща:
-Няма да спирам с YouTube, даже напротив планирам съм брутално яки неща там за в бъдеще
-Блога е възможно да претърпява трансофрмации във времето и като сайт и като стил и други неща- така че следете ще става все по Готино и Яко!
-Понякога може да правя грешки в статиите. Особенно пунктуационни и дори граматически не се считам за дсота добър с Българския език от което малко ме е срам, но ще се старая да се поправя в бъдеще. Ще се старая да пиша статиите разбираемо и просто, дори е възможно да използвам понякога доста свободен и разговорен език и думи като Супер, Яко, Готино, Найс (даже и чуждици тук там е). Може да греша дори и в наргиле терминология от време на време все пак няма безгрешни хора. И най големите учители понякога не признават общо приети неща и ги казват по техния начин защото така го чувстват- така че се надявам да не ме съдите прекалено строго. Правя този блог и за Вас и за мен ще дам най доброто от мен в този момент 🙂
-Статиите извират от сърцето и ума ми, тоест приемете че това не е Вашия ум и Вашето сърце и някъде нещо, което пиша може да не Ви хареса или да не Ви допадне- ами да това е защото съм истински не се преструвам а правя това, което чувствам. Затова проявете разбиране, както бихте направили с приятел ако нещо не Ви кефи в това което казва и се опитайте да приемете че има и други гледни точки върху нещата. Няма да Ви уча на Антихейт и добър мироглед защото е Ваше право да избирате как да мислите и да се държите с хората, просто моля за това да се мисли че винаги има и друга гледна точка върху нещата и дори да не сте съгласни е важно какви аргументи се поставят на масата.

Еми това е приятели стартираме и да видим какво ще стане!

Ваш Наргиле Писателчо, Матео Илиев